reede, 8. veebruar 2019

100,100,100,100,100 . . .

"ÜKS, KAKS, SUSKAME!"




100 päeva on meie koolilastel nüüd koolis juba käidud. Tähistasime auväärset juubelit! 

Alustasime hommikut sajanda koolipäeva hommikuvõimlemisega. 

Seejärel lugesime päheõpitud luuletust ning filmisime selle ka üles. 
Kolmandaks tegime "Kuldvillakut", kus tiimid said proovile panna oma teadmised seni koolis õpitust.  Võitjaks osutus võistkond, kuhu kuulusid Helena, Mariin ja Katre.  

Siis oli aeg unistada... igaüks mõtles välja, mida tema tahaks, et tal oleks 100 tükki. Vastused on üllatavad, neid saad lugeda ühelt fotolt.  

Seejärel oli meil vaja proovile panna oma kiirus - katsetasime, mida me suudame ära teha 100 sekundi jooksul: hüpata ühel jalal, kirjutada üle loomade nimetused, kirjutada oma nime, kirjutada arvu 100.  Käsi väsis küll lõpuks ära, kuid  hasart oli sees!

Nüüd tuletasime meelde oma 5 meelt: nägemine, kuulmine, kompimine, haistmine ja maitsmine. Võrdlesime, mida on rohkem ja kui erinev võib üks 100 olla. 
Taldrikutel saime vaadata: 100 šokolaaditükikest, 100 riisitera, 100 tatratera, 100 makaroni, 100 uba, 100 maisikepikest, 100 kummikommi, 100 hommikusöögihelvest. Vaatasime neid, nuusutasime neid, katsusime neid, maitsesime neid ja kuulasime, mis häält teevad, kui me neid hammustame. 

Lõpuks jagasime ka tunnustusi silmapaistva käitumise eest 100 koolipäeva jooksul. Samuti sai iga laps endale kiitusega hariliku pliiatsi. 

KÕIK ON OLNUD TUBLID NING ON NÜÜD JUBA 100 PÄEVA TARGEMAD!


Päeva tippsündmus oli aga loomulikult hoopis õues ja jääväljakul! Käisime uisutamas! Meile olid abiks tulnud uisutamisele Taneli isa ning András, kes on ise hokimängijad ja mängivad hokit Vastseliina Vapsikute meeskonnas. Samuti oli abiks tulnud  uisutamisele Taneli ema ning kehalise kasvatuse õpetaja Elina.  Aitäh kõigile abilistele, oleme nüüd kogemuse võrra rikkamad! Lastele meeldis nii väga, et viimased tulid alles kell 14.30 väljakult ära (NB! Nad läksid sinna kell 11.40). 


Kordame seda kindlasti! 


 







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar